Klarstein

[B-vara] Vesuvio II pizzaugn gastro 2 Kammare

Från 10 Kunder
355,99 kr 301,99 kr
Du sparar 15% Leveranstid: 4 - 6 dagar
Topp-egenskaper
  • Krispigt läckert: Gastro-pizzaugn med två bakkammare för pizzor upp till 30 cm i diameter
  • Lätt att använda: temperatur och timer upp till 15 minuter kontrollerbar via vridreglage
  • Som en stenugn: 2260 watt med övre och undre värme för temperaturer mellan 65 - 300 °C
B-vara: lätta spår av användning
Observera att det här föremålet är ett ompaketerat föremål alternativt ett objekt med mindre förpackningsskador eller tecken på användning. Artikeln har kontrollerats för fullständig funktionalitet. Vi erbjuder 1 års garanti.
[B-vara] Vesuvio II pizzaugn gastro 2 Kammare
355,99 kr 301,99 kr

Du kan ändra din beställning när som helst

Vesuvio II pizzaugn gastro 2 kammare 2260W 300°C rostfritt stål silver
Produktinformation

Topp-egenskaper:

  • Krispigt läckert: Gastro-pizzaugn med två bakkammare för pizzor upp till 30 cm i diameter

  • Lätt att använda: temperatur och timer upp till 15 minuter kontrollerbar via vridreglage

  • Som en stenugn: 2260 watt med övre och undre värme för temperaturer mellan 65 - 300 °C

  • Dubbelisolerad: rostfritt stål in- och utsida

  • Lätt att använda: båda pizzagallren med handtag och helt löstagbara

  • Ren: löstagbar smul-låda och rostfria ytor som är lätta att torka av

Egenskaper:
  • 2 bak-kammare
  • effekt: 2260 W(2 x 1130 W)
  • timer: 0 - 15 minuter
  • temperatur: 65 - 300 °C
  • isolering med dubbla väggar
  • löstagbart pizzagaller
  • hölje av rostfritt stål (polerat)
  • strömförsörjning: 220 - 240 V~ | 50 Hz
Leveransomfång:
  • 1 x pizzaugn
  • 2 x låda för brödsmulor
  • 2 x pizzagaller
  • Manual på tyska (andra språk: engelska)
Mått:
  • mått (inklusive handtag): ca 48,5 x 35,5 x 50,5 cm (BxHxD)
  • mått pizzagaller: ca 36 x 33 cm (BxD)
  • vikt: ca 15 kg
Kundbetyg
Från 10 Kunder
8
1
1

USER_RAITING_OTHER_COUNTRIES

Från Amazon-Benutzer Recenserad på 29.08.2022
VERIFIED_RATING

Das Ding wird mein Hauptbackofen. Neben Pizza und Flammkuchen, die gerne 250°C und mehr verlangen, kann man da auch prima Brötchen, Kuchen oder Tarte drin backen. Meine 32er Pizzableche passen prima....und was ich eher zufällig herausgefunden habe...der Innenraum bzw. die Backfläche hat GN-Maß 2/3. Also ist es ziemlich preiswert, hier passende Bleche, Lochbleche oder 2-4 cm tiefe Bleche passend und in Edelstahl zu besorgen. Schnelle Aufheizzeiten trotz nur 1130 Watt....und ich habe sowohl die Temperatur, als auch die max. Leistungsaufnahme gemessen.

Den här saken kommer att bli min huvudugn. Förutom pizza och tarte flambée, som ofta kräver temperaturer på 250°C och mer, kan du även baka frallor, kakor eller tårtor i den. Mina 32 pizzabrickor passade perfekt... och vad jag fick reda på snarare av en slump... inredningen eller bakytan är GN storlek 2/3. Så det är ganska billigt att få tag i lämpliga plåtar, perforerade plåtar eller 2-4 cm djupa plåtar av rostfritt stål. Snabba uppvärmningstider trots endast 1130 watt....och jag mätte både temperaturen och den maximala strömförbrukningen.

Från Amazon-Benutzer Recenserad på 03.06.2021
VERIFIED_RATING

Alles gut

Allt är okej

Från Amazon-Benutzer Recenserad på 11.01.2021
VERIFIED_RATING

Gerät ist sehr stabil, macht einen guten Eindruck. Bin zufrieden

Enheten är mycket stabil och gör ett bra intryck. Är nöjd

Från Amazon-Benutzer Recenserad på 06.01.2021
VERIFIED_RATING

prinzipiell ist das Gerät nicht schlecht gedacht... Aber es gibt letztendlich doch zu viele negative Aspekte: - der Griff an der Schiebetüre ist nicht stabil montiert, wenn z.B. ein Schamottstein verwendet wird, ist das zu schwer für den Griff, der nur mit einer Flügelmutter montiert ist. Der Griff steht zudem recht weit raus. - durch die Schiebemechanik ohne Fenster sieht man den Fortschritt der Pizza nicht, muss diese also dafür herausziehen, wodurch viel Wärme verloren geht. - die Schiebemechanik ist nicht sehr dicht, so entweicht während des Backens viel Wärme. - wenn etwas runtertropft, dann kann das auf die untere Heizspirale tropfen. - keine separate Ober- Unterhitze - durch die Schubmechanik ist es schwieriger, die Pizza rein und raus zu befördern. Beim reinschieben, weil die gesamte Schiene inkl. Türe rausgezogen wird, entweicht die ganze Hitze. - Timer schaltet Gerät nicht aus, keine Beleuchtung innen. Pluspunkte: - die Hitze ist für Pizza ausreichend. - das Krümelblech, das rausgezogen werden kann. - platzsparend für kleine Räume. Fazit: wenn man etwas Geld drauflegt, bekommt man ein Gerät mit Fenster, Klapptüre, Schamottstein und getrennter Ober- Unterhitze und 350 Grad Hitze inkl. Innenbeleuchtung und Abschaltautomatik. 3 Sterne, eigentlich 2,5 Ich habe daher das Gerät zurückgeschickt und mir ein besagtes anderes zugelegt. Damit kann man sogar auch ein Brot backen.

I princip är enheten ingen dålig idé... Men i slutändan finns det för många negativa aspekter: - handtaget på skjutdörren är inte stabilt monterat, till exempel om en eldsten används är den för tung för handtag, som endast har en vingmutter är installerad. Handtaget är också ganska långt ut. – På grund av glidmekanismen utan fönster kan man inte se pizzans framfart, så man måste dra ut den, vilket gör att mycket värme går förlorad. - glidmekanismen är inte särskilt tät, så mycket värme släpps ut under gräddningen. – Om något droppar ner kan det droppa på den nedre värmeslingan. - ingen separat över- och undervärme - tryckmekanismen gör det svårare att få in och ur pizzan. När du trycker in den, eftersom hela skenan inklusive dörren är utdragen, kommer all värme ut. - Timern stänger inte av enheten, ingen belysning inuti. Fördelar: - värmen är tillräcklig för pizza. - smulbrickan, som kan dras ut. - utrymmesbesparande för små rum. Slutsats: lägger man lite pengar på det får man en apparat med fönster, vikdörr, eldsten och separat över- och undervärme samt 350 graders värme inklusive innerbelysning och automatisk släckning. 3 stjärnor, faktiskt 2,5 Jag skickade därför tillbaka enheten och köpte en annan. Du kan till och med baka bröd med den.

Från Amazon-Benutzer Recenserad på 02.01.2021
VERIFIED_RATING

Dieses mir lieb gewordene "Dingelchen", ja ein schon seit Jahren gehegter Wunsch, den ich mir in dem schei. Jahr 2020 als Depressionskiller zu Weihnachten erfüllt habe, kann ich jetzt mein Eigen nennen und möchte euch darüber berichten: 1) Versprochene Ankunft bei Bestellung am Donnerstag: Dienstag, also 5 Tage erwartete Lieferzeitzeit, die ich gerne in Kauf genommen habe, weil ja die Vorfreude... Na, ihr wißt schon... Am SAMSTAG(!!!) bimmelts... häääää???... und ich war gezwungen, völlig unkultiviert und verdaddert die Haustür zu öffnen. Ich öffnete und ein Paket stand vor meiner Haustür. Der `Götterbote' war allerdings schon wieder verschwunden. Daraus folgt: Blitzversand!!! Ein aufrichtiges Dankeschön an euch alle! 2) Nachdem ich das Paket auf dem vorab von mir freigeräumten Küchentisch plaziert hatte, begann ein vorsichtiges Auspacken... Paket an den betreffenden Stellen aufritzen, obere Verpackungs-Sicherungen entfernen und erstmal die Lage peilen. Eines sage ich euch: Der Ofen ist absolut sicher eingepackt! Besser geht's nun wirklich nicht! Nach einigem Hin und Her war er endlich vom Paket befreit. Nun ging's aber ins Eingemachte, denn im Ofen befanden sich - bombensicher verstaut - die "Kleinteile", die natürlich auch wieder vorsichtig entfernt werden wollten. Hierbei ist wirklich Vorsicht geboten, dass beim Rausholen der selbigen man selber nix beschädigt! Ich bin die Sache mit Muße angegangen, denn falscher Eifer schadet nur... 3) Den Ofen an seinem Bestimmungsort plaziert, die "Kleinteile" ausgepackt, die Bedienungsanleitung (die übrigens nicht sooooo prickelnd ist) zu Rate gezogen, den komischen Handycode abgescannt (könnt ihr haken, bringt nix; is' nur das sowieso schon vorhandene Minihandbuch, nur nochmal aufm Händüü) und nach bestem Wissen und Gewissen nach akribischer Erforschung des Innenraums die restlichen zu benötigenden Teile gefunden, die zur vollendeten Funktionsfähigkeit des Objektes meiner Begierde schlußendlich gelangen sollten. 4) Aber vorher: a) Den Innenraum des Ofens peinlichst genau auf `Fremdkörper' untersuchen und diese entfernen! Soll heißen: Rückstände aller Art. b) Die Kleinteile nach Rückständen akribisch überprüfen und ebenso entfernen. (Nach dem Prozedere hab'ich den ganzen "Plumpaquatsch" vor dem Zusammenbau in meinen Geschirrspüler verbracht, diesem etwas(!!!!!) stinknormales Geschirrspülmittel (nur ein paar Tropfen) beigefügt, den Spüli auf 55 Grad Celsius eingestellt und dann "ab die Luzie"). Oki, ich gebe zu, dass diese Art so manchem `etwas'unkonventionell erscheinen mag, aber bei mir hat sie zum Erfog geführt! Ergebnis: Schonende restlose Beseitigung aller Rückstände. 4a) Apropos Rückstände: Die Folie auf der Oberseite des Ofens auch rückstandslos entfernen!!! 5) Jetzt, nachdem die Sächelchen halbwegs trocken sind, ist ein wenig Experimentierfreudigkeit gefragt; frei nach dem Motto: "Versuch macht kluch" ;) Abba keine Panik, das schafft jeder! Den Griff in die Hand, das sich am Griff befindliche Gewinde durch das Löchlein der Aussenblende, das ganze am Tisch absetzen, die Öse des Grills raufschieben, die Innenblende auf den Grill und durchs Löchlein aufs Gewinde und letztendlich mit der Flügelmutter vorsichtig und passgerecht leicht anziehen. Schauen, ob alles passt und wenn ja, dann festziehen. Fertich :-) Das selbe gilt für den zweiten Grill. 6) Wenn wirklich alles passt, die Einschübe sich ohne Widerstand rein- und rausziehen lassen, die Schubblenden passgerecht schließen, den Ofen auf `volle Pulle'einheizen. Ich hab' den, glaube ich, weit über eine Stunde machen lassen, wobei ich immer mal wieder (frühestens nach 45min) für ein Minütchen die Einschübe etwas zur Ausdunstung geöffnet habe. Als er dann meinte, dass er mit seiner `Parfumierung' fertig sei, hab ich die Schubladen recht großzügig geöffnet und ihm nach ca. 15min den Strom geklaut. (Also ausgeschaltet). So konnte er bis zum darauffolgenden Tage in Ruhe ausdünsten. Beflügelt durch die Action habe ich noch einen Pizzateig gemacht, der dann über Nacht im Kühli gehen durfte. Voller Neugier wurde das Öfchen in seinem 1. Stockwerk mit Pizzastein eingeheizt, derweil der Teig verarbeitet und nach ca. einer halben Stunde hab ich das Teil in den Ofen geschoben. Tip: Wenn der Ofen seine eingestellte Temperatur erreicht hat, schaltet er sich komplett aus. (Also keine Panik, wenn der/die Schalter nicht mehr leuchten)! Ihr Lieben, ich sage euch, ACHTUNG, denn es ist ein Unterschied wie Tag und Nacht! Meine allererste "etwas" knusprig gewordene Pizza habe ich aber dennoch genossen, denn es hat nur den Rand erwischt. Man muss nicht nur umdenken, sondern sich auch `reinfummeln! Erfahrungen sammeln eben. Auch bedürfen verschiedene Teigarten ebenso diverser Backzeiten (aber das soll hier kein Kochbuch werden). Fazit: Der Ofen ist prima. Ob er nun die 300 Grad Celsius bringt oder vielleicht mehr ist mir nach mehreren selbstgemachten Pizzas völlig schnuppe, denn ich bin begeistert. Für seinen verhältnismäßig (man beachte hierbei bitte die Konkurrenz!) geringen Stromverbrauch, die Möglichkeit, ihn auch nur einstufig verwenden zu können, die relativ kurze Zeit, bis er auf Temperatur ist, die Möglichkeit im Erdgeschoss aufgrund des größeren Backraums auch z.B. Brote etc. backen zu können und seine Eigenschaft, mit und ohne Pizzastein, die Hitze/Wärme auch im ausgeschalteten Zustand sehr lange zu halten, ist dieser Ofen -zumindest für den normalen Haushalt- für mich unschlagbar! Preis, Leistung und der verhältnismäßig geringe Stromverbrauch (Angaben sind bei meinem Ofen mehr als korrekt; nachgemessen) lassen mich nur zu einem Urteil kommen: Absolute Kaufempfehlung! Das einzigste, was sich meiner Kenntnis entzieht, ist die Haltbarkeit (Zeit seiner einwandfreien Funktionsfähigket). Update 18.06.2021: Ich bin immernoch froh, diesen vielseitigen Pizzaofen erworben zu haben! Seitdem ich diesen in Betrieb genommen habe, ist mein alter "Midi-Backofen" (auch wegen seines weitaus höheren Stromverbrauchs) im Dauerabseits. Meine hauptsächlichen Verwendungszwecke: Frischepizza, Tiefkühlpizza und ähnliches (Temperaturregler nicht vergessen), Brötchen und Brote in passender Größe für das untere Schubfach. Natürlich würden auch Aufläufe etc. gehen, aber es ist nun mal eben ein Pizzaofen und soll auch ein solcher bleiben. Nach nunmehr einem halben Jahr bin ich mit diesem Öfchen immernoch rundum zufrieden und kann die negativen Rezensionen keinesfalls teilen: - Kein Fenster in den Einschüben: Na und? (Kurz auf und zu und fertig)! - Zu langer Griff an den Einschubfächern: Hallo? Schon mal was von Unfallverhütung gehört? Diese schützen vor Verbrennungen! - Zu geringe Belastbarkeit der Griffe: Krampf! Wer mit schweren Schamottsteinen hantiert, bei dem kommen mir echte Zweifel...! Ich nehme einen handelsüblichen runden Pizzastein her und die Sache funzelt ohne Beanstandung prima! - Eventuelles Tropfen auf die Heizstäbe: Wir befinden uns im Jahre 2021 und es wurde bereits antihaftbeschichtetes, wiederverwendbares "Backpapier" erfunden, welches 350*C und höher abkann, was ich -passgerecht geschnitten- benutze und hier erworben habe. Und ich sage euch (als fauler Single): Es klappt super! (Grobreinigung mit Haushaltspapier und dann ggf. zusätzlich in den Geschirrspüli. Fertich is der Lack!). Abtropfen auf die Heizstäbe? Ausgeschlossen! (Und eine Reinigung des Krümelblechs entfällt ebenso! *grins*). - Verliert schnell an Wärme durch Öffnen und Schließen: Wer nach dem Öffnen erstmal `n Snickers verdrückt, weil's `n bischen länger dauert... Naja... - Verliert schnell an Wärme durch schlechte Abdichtung: Nö! Stimmt nicht. (Das kann man daran erkennen, wann sich das Öfchen wieder einschaltet. (Zeitspanne). Spaßeshalber hab ich mich nochmal ein bischen in Sachen Pizzaöfen umgeschaut... Und ganz ehrlich: Im Preis-/Leistungsverhältnis unter Einbeziehung des realen Stromverbrauchs habe ich nix Adäquates gefunden. Fazit: Wem der Stromverbrauch `schnuppe' ist und einen absoluten Luxus-Pizzaofen im Sinn hat, der sollte in einem anderen Preissegment "wildern". Hier gibt's "nur" wirklich gute Ware für ein prima Preis-/Leistungsverhältnis.

Denna "lilla sak" som har blivit mig kär, en önskan som jag haft i flera år och som jag har i tankarna. År 2020 som depressionsdödare till jul, jag kan nu kalla det mitt eget och skulle vilja berätta om det: 1) Utlovad ankomst vid beställning på torsdag: tisdag, alltså 5 dagars förväntad leveranstid, vilket jag gärna accepterade p.g.a. av förväntan ... Ja, du vet... På LÖRDAG(!!!) hördes det ett ringande ljud... va???... och jag tvingades öppna ytterdörren på ett helt okulterat och dumt sätt sätt. Jag öppnade den och ett paket låg utanför dörren. Men 'gudarnas budbärare' hade redan försvunnit igen. Detta betyder: blixtfrakt!!! Ett uppriktigt tack till er alla! 2) Efter att jag hade lagt paketet på köksbordet som jag tidigare rensat, började jag försiktigt packa upp det... repa paketet på relevanta ställen, ta bort de övre förpackningslåsen och bedöm först läget. Jag ska säga dig en sak: ugnen är helt säkert packad! Det blir verkligen inte bättre! Efter lite fram och tillbaka blev han äntligen befriad från paketet. Nu var det dags att sätta igång, för de "små delarna" låg i ugnen - säkert stuvade undan - och de måste naturligtvis försiktigt tas bort igen. Du måste verkligen vara försiktig så att du inte skadar något när du tar ut den! Jag närmade mig saken med fritid, för falsk entusiasm skadar bara... 3) Placerade ugnen på avsedd plats, packade upp de "små delarna", konsulterade bruksanvisningen (som för övrigt inte är så stor), skannade den konstiga mobiltelefonkoden (om du kan kontrollera den hjälper det inte; det är bara minimanualen som redan finns där, bara på din hand igen) och efter din bästa kunskap och övertygelse, efter att noggrant utforskat inredningen , du hittade de återstående delarna som i slutändan skulle leda till den fullständiga funktionaliteten hos föremålet för min önskan. 4) Men först: a) Undersök insidan av ugnen mycket noggrant för "främmande kroppar" och ta bort dem! Det betyder: rester av alla slag b) Kontrollera de små delarna noggrant för rester och ta bort dem också. (Efter proceduren lade jag allt "klumpigt nonsens" i min diskmaskin innan jag monterade den, tillsatte lite (!!!!!) vanligt diskmedel (bara några droppar), ställde in diskvätskan på 55 grader Celsius och sedan " av "Luzie"). OK, jag erkänner att detta tillvägagångssätt kan verka lite okonventionellt för vissa människor, men det fungerade för mig! Resultat: Skonsamt, fullständigt avlägsnande av alla rester. 4a) På tal om rester: Ta bort folien på toppen av ugnen utan att lämna några rester!!! 5) Nu när påsarna är halvtorra krävs lite experiment; Trogen mottot: "Try makes a difference" ;) Abba få inte panik, alla kan göra det! Lägg handtaget i handen, lägg tråden på handtaget genom hålet i ytterpanelen, lägg det hela på bordet, tryck upp grillens ögla, placera innerpanelen på grillen och genom hålet på grillen. gänga och dra till sist försiktigt och försiktigt med vingmuttern. Kontrollera om allt passar och dra i så fall åt. Klart :-) Detsamma gäller den andra grillen. 6) Om allt verkligen passar kan hyllorna dras in och ut utan motstånd, lådpanelerna stängs ordentligt och ugnen värms upp till full värme. Jag tror att jag lät det göra det i en bra bit över en timme, då och då (tidigast efter 45 minuter) öppnade skårorna lite i en minut för att förångningen ska avdunsta. När han sa att han var klar med sin 'parfymering' öppnade jag lådorna ganska generöst och stal hans el efter cirka 15 minuter. (Så avstängd). Så den kunde avdunsta i fred till nästa dag. Inspirerad av handlingen gjorde jag lite pizzadeg som sedan fick vila i kylen över natten. Full av nyfikenhet värmdes ugnen på första våningen upp med en pizzasten medan degen bearbetades och efter ungefär en halvtimme satte jag in saken i ugnen. Tips: När ugnen har nått sin inställda temperatur stängs den av helt. (Så få inte panik om strömbrytaren/brytarna inte längre lyser)! Kära ni, jag säger er, AKTA er, för skillnaden är som natt och dag! Däremot njöt jag ändå av min allra första pizza, som visade sig vara "något" krispig, eftersom den bara tog till kanten. Du måste inte bara tänka om, utan du måste också pilla runt! Skaffa bara erfarenhet. Olika typer av deg kräver också olika gräddningstider (men det här är inte tänkt att vara en kokbok). Slutsats: Ugnen är jättebra. Efter flera hemmagjorda pizzor bryr jag mig inte ett dugg om det når 300 grader Celsius eller kanske mer, för jag är överlycklig. För sin relativt (observera konkurrensen!) låga strömförbrukning, möjligheten att bara kunna använda den på en nivå, den relativt korta tid det tar för den att nå temperatur och förmågan att baka bröd etc. på bottenvåningen på grund av det större bakutrymmet Att kunna baka och dess förmåga att hålla värmen väldigt länge med och utan pizzasten, även när den är avstängd, gör denna ugn oslagbar för mig - åtminstone för ett vanligt hushåll! Pris, prestanda och den relativt låga strömförbrukningen (informationen är mer än korrekt för min ugn; uppmätt) leder mig bara till en dom: Absolut köprekommendation! Det enda som jag inte vet är hållbarheten (tid det kommer att vara i perfekt skick). Uppdatering 18 juni 2021: Jag är fortfarande glad över att ha köpt denna mångsidiga pizzaugn! Sedan jag tog den i drift har min gamla "Midi-ugn" ställts permanent på sidan (även på grund av dess mycket högre strömförbrukning). Mina huvudsakliga användningsområden: färsk pizza, fryspizza och liknande (glöm inte temperaturkontrollen), frallor och bröd i lagom storlek för nedre lådan. Visst skulle kassler mm också fungera, men det är bara en pizzaugn och ska förbli så. Efter ett halvår nu är jag fortfarande helt nöjd med den här ugnen och kan definitivt inte dela de negativa recensionerna: - Inget fönster i luckorna: Så vad? (Bara öppna och stänga och du är klar)! - Handtag på facken som är för långt: Hej? Har du någonsin hört talas om förebyggande av olyckor? Dessa skyddar mot brännskador! – Handtagen har för lite spänst: kramp! Den som hanterar tunga tegelstenar har rejäla tvivel...! Jag använder en vanlig rund pizzasten och den fungerar utmärkt utan några klagomål! - Eventuella dropp på värmeelementen: Vi är inne i 2021 och det har redan uppfunnits non-stick, återanvändbart "bakpapper", som tål 350*C och högre, som jag använder - klipper för att passa - och köper här. Och jag säger till dig (som lat singel): Det fungerar utmärkt! (Grovtvätt med hushållspapper och sedan ev i diskmaskin. Färgen är klar!). Droppar på värmeelementen? Utesluten! (Och det finns ingen anledning att rengöra smulbrickan heller! *grin*). - Tappar värme snabbt genom öppning och stängning: Om du äter en Snickers efter öppning eftersom det tar lite längre tid... Tja... - Tappar värme snabbt genom dålig tätning: Nej! Inte sant. (Du märker av när ugnen slås på igen. (Tidsspann). Bara för skojs skull tittade jag runt lite igen när det kommer till pizzaugnar... Och för att vara ärlig: När det gäller pris/prestanda-förhållande, tar jag med hänsyn till den verkliga strömförbrukningen, jag har inte något adekvat Slutsats: Om du inte bryr dig om strömförbrukningen och letar efter en absolut lyxig pizzaugn, bör du "pochera" i ett annat prissegment "Riktigt bra produkter för ett bra pris/prestanda-förhållande.

Från Amazon-Benutzer Recenserad på 04.11.2020
VERIFIED_RATING

nice

trevlig

Från Amazon-Benutzer Recenserad på 16.09.2020
VERIFIED_RATING

Haben die Ware Gestern erhalten Er macht genau das was er soll Haben Flammkuchen darin gemacht perfekt geworden

Fick varorna igår Den gör precis vad den ska göra tarte flambée i den och den blev perfekt

Från Amazon-Benutzer Recenserad på 14.06.2020
VERIFIED_RATING

Ausgezeichnete Edelstahl-Qualität. Auf dem Rost mit engen Stababständen wird frischer Teig bei max. 300° C sofort fest, tropft niemals nach unten. Wegen der Ober- und Unterhitze wird der Teig von allen Seiten knusprig. Das untere Blech lässt sich zur Reinigung herausnehmen. Die Betriebsanleitung ist spärlich. Der Pizzaofen eignet sich auf keinen Fall nur für Tiefkühlpizza, sondern für alle selbst hergestellten Backwaren. Wegen der Backraumabmessungen und der geringen Leistungsaufnahme ist das Backen besonders energiesparend. Was will man/frau mehr?

Utmärkt kvalitet i rostfritt stål. På gallret med smala stångavstånd stelnar färsk deg omedelbart vid max 300°C och droppar aldrig ner. På grund av över- och undervärmen blir degen knaprig på alla sidor. Den nedre brickan kan tas bort för rengöring. Bruksanvisningen är sparsam. Pizzaugnen lämpar sig definitivt inte bara för fryspizza, utan för alla hembakade bakverk. Bakning är särskilt energibesparande på grund av bakkammarens dimensioner och låg energiförbrukning. Vad mer kan du/kvinnan önska dig?

Från Utilisateur d'Amazon Recenserad på 20.03.2020
VERIFIED_RATING

Très bon four notamment pour la puissance de 300°C, le seul point qui aurait pu être amélioré est la minuterie car ce n'est qu'une minuterie mécanique et dès qu'elle arrive à 0, il y a une cloche qui sonne juste un coup mais pas continuelle, le four continue à chauffer et si on n'a pas entendu la cloche, la pizza ou l’ingrédient dedans est très bien cuit. Sinon très bien et un très beau style comme un four professionnel.

Mycket bra ugn speciellt för effekten på 300°C, den enda punkten som kunde ha förbättrats är timern eftersom det bara är en mekanisk timer och så fort den når 0 så finns det en klocka som ringer bara en gång men inte kontinuerligt, ugnen fortsätter att värmas och om vi inte har hört klockan så är pizzan eller ingrediensen inuti väldigt vällagad. Annars väldigt bra och väldigt snygg stil som en proffsugn.

Från Amazon-Benutzer Recenserad på 23.01.2020
VERIFIED_RATING

Der Pizzaofen kam sehr gut, perfekt verpackt bei mir zuhause an. Die Verpackung ist bis ins kleinste Detail ausgetüftelt und absolut durchdacht. Der Pizzaofen kam 2 Tage später für einen Flammkuchenabend gleich in den Einsatz. Das Aufwärmen geht bis 300grad. Die gewünschte Gradzahl war ziemlich schnell erreicht, danach ging es wie erwartet ganz schnell. Der Backrost für die Flammkuchen ist sehr praktisch, damit schiebt man nach der gewünschten Backzeit das Gebackene gleich auf ein Brett, es ist kein umständliches Entnehmen des Gebäcks erforderlich. An dem Gerät befindet sich eine Zeitstelluhr, was ich auch für sehr praktisch empfinde. Die Reinigung des Gerätes ist ganz einfach, unter dem Backrost befindet sich ein Einschubfach, dass zieht man raus und kann es ganz einfach im Spülbecken reinigen. Das einzige was ich etwas ändern würde, das Gerät hat ein paar scharfe Kanten, an dem Ausziehfach und auch an der Rückseite. Aber das ist das einzige was ich bemängeln kann. Wir sind sehr zufrieden!

Pizzaugnen kom hem till mig mycket väl, perfekt förpackad. Förpackningen är genomtänkt in i minsta detalj och absolut genomtänkt. Pizzaugnen användes två dagar senare för en tarte flambée-kväll. Uppvärmningen går upp till 300 grader. Det önskade antalet grader nåddes ganska snabbt och sedan gick det väldigt snabbt som förväntat. Bakstället för tarte flambées är väldigt praktiskt, så efter önskad gräddningstid kan du skjuta upp bakverken på en bräda direkt, ingen mödosam borttagning av bakverken behövs. Det finns en timer på enheten, som jag också tycker är väldigt praktisk. Att rengöra apparaten är väldigt enkelt, det finns ett fack under bakgallret som du drar ut och du kan enkelt rengöra den i diskhon. Det enda jag skulle ändra på är att enheten har några vassa kanter på det utdragbara facket och även på baksidan. Men det är det enda jag kan klaga på. Vi är mycket nöjda!

Visa fler kundrecensioner
Kundbetyg
Vesuvio II pizzaugn gastro 2 Kammare
  • Krispigt läckert: Gastro-pizzaugn med två bakkammare för pizzor upp till 30 cm i diameter
  • Lätt att använda: temperatur och timer upp till 15 minuter kontrollerbar via vridreglage
  • Som en stenugn: 2260 watt med övre och undre värme för temperaturer mellan 65 - 300 °C
355,99 kr 301,99 kr
inkl. moms
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken
Logga in
Vänligen ange din E-post adress
Ange minst 6 eller fler tecken